Go Back   VetteMOD.com > VetteMOD Technical Discussion > Electrical & Ignition

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-20-2015, 06:45 AM
rzkas rzkas is offline
United States | Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: washington
Posts: 61
My Photos: (8)
Default brake swtich and side lamp and horn and hazard

hi? please help me. i have no brake light, no hazard and side lamp. i don't know what happen

how do i test to see the brake switch is working ?

how do i check to see if it sending out power to the brake light?

this evening, i used a tester that has a bulb inside and i checked the two cable/wires that goes to the switch but the tester did not light up. (tester is working because i used it to check the fuses and it light)

my Hazard is not working when i pulled it. when i turn my signal left and right it works. when i turn my headlight on rear light up. reverse light work. front signal by the grille works. the side lamp amber bulb works when head light is on but the white part of the side lamp doesn't work

horn is not working

how much should i pull the light switch for the high bean not to turn on? or how do i adjust it for the high bean not to come on.


please give me direction on how to test the switch and the wires that goes to the switch.

thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 08-20-2015, 11:41 AM
phantomjock's Avatar
phantomjock phantomjock is offline
United States | Addict
 
Join Date: Sep 2009
Location: Retired Again!
Posts: 1,125
My Photos: (621)
Default

Don't know specifically what your tester looks like.
But, I'll offer the advice my Grandpa shared with me years ago:
"Check your ground, son."

Jim
__________________
Rebuilder's Zen Saying:
One thought leads to another. If these thoughts link into a chain we become bound to the project. This bondage is subtle and remains until we complete the tasks -- or, STOP Thinking!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Reply With Quote
  #3  
Old 08-20-2015, 05:14 PM
rzkas rzkas is offline
United States | Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: washington
Posts: 61
My Photos: (8)
Default

ok thank you but which ground

the tester i used, is one of the those tester you buy from auto part store. that has a bulb in and a clip at the end. i clipped it to the ground. when i check the fuses it light up but the brake switch or brake wires no light.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:21 PM.
 


Design by: vBulletin Skins Zone
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.